Se bildegalleri fra kampen:

Vågar Lundskår stoppes av Skarp-keeper Johannes Tapio da han skal rette opp straffe-forseelsen tidligere i kampen.

Maktet ikke skåre – fortsatt poengløse i bunnen

BOIF er poengløse etter tre kamper. Mot Skarp 2 ble ett baklengsmål på tampen av hver omgang avgjørende.

Publisert

(5. div.: BOIF–Skarp 2 0–2) Først fikk gjestene straffe da den første omgangen var i ferd med å runde siste spilleminutt. Vågar Lundskar tok både mann og ball da Sigve Stensrud Nordøy kom seg løs, og på straffen var samme Skarp-spiller sikker.

Sigve Stensrud Nordøy felles av Vågar Lundskar og får straffe som han selv skårer på.

Kampen levde helt til minuttet gjensto av ordinær spilletid i andre omgang, men da BOIF-forsvaret ikke klarte å klarere etter frem og tilbake, tross overtall i egen målgård, var samme Stensrud Nordøy nådeløs da han fikk mulighet til å løsne skudd fra ti meter. Målvakt Vebjørn Kristensen Hanssen var sjanseløs på å stoppe 0–2-målet som beseglet BOIFs skjebne for tredje gang denne våren.

Da hadde BOIF hatt sine sjanser til å skåre både ett og to mål, men sett under ett var det lite å si på at ballsikre Tromsø-gutter tok alle tre poengene med hjem.

Ufortjent ledelse

BOIFs målvakt synes likevel de fort kunne fått med seg noe fra sesongens tredje kamp:

– Jeg føler ikke at vi fortjener 0–1 til pause. De har ikke noen ting, bortsett fra en grei straffe. Jeg føler vi styrer mye, men i andre presser de høyere og vi får ikke spille ball som vi ønsker, sier Vebjørn Kristensen Hanssen.

Målvakt Vebjørn Kristensen Hanssen hadde litt å gjøre mot gode Skarp-spillere.

Målvakta mener de som lag har mange gode spillere, men at de ikke har fått ut potensialet fullt ut så langt. Tre kamper har gitt like mange tap, og bunnplass på tabellen sammen med like poengløse Ramfjord.

Hadde sjanser

– Vi må bare omstille oss og ha lyst til å vinne neste kamp, og spillegleden har vi fortsatt, forsikrer sisteskansen, som leverte et par-tre fine redninger på store Skarp 2-sjanser etter sidebytte.

Her er Oscar Mæhre nær ved å overliste Skarps målvakt, men Johannes Tapio vinner den duellen.

Før pause hadde Oskar Mæhre den største sjansen til å sende BOIF i ledelsen, men gjestenes målvakt Johannes Tapio klarte akkurat å komme tidsnok ut for å avverge da bardudølen kom alene igjennom. Etter pause skjøt Ruslan Hranat høyt over for nærmest blankt mål midtveis, og mot slutten hadde også Vågar Lundskar sjansen, uten at han fikk ballen forbi ei utrusende målvakt.

Må sette sjansene

Nykommer Lucas Nilsson spilte i fjor for Moss 2 i 4. divisjon. Han mener BOIF gjorde en bra kamp mot et bra og pent spillende Skarp-lag.

Ruslan Hranat stoppes her effektivt av Skarp 2.

– Det handler om å sette sjansene, og når vi ikke gjør det blir det vanskelig. Vi har bare oss sjøl å skylde på når vi ikke skårer, sier østfoldingen.

Han er selvsagt klar på at tre tap på like mange kamper i serieinnledninga ikke er optimalt, men at de bare må fortsette å jobbe på, så vil poengene komme.

BOIF mot Skarp 2. Foto: Ivar Løvland

– Vi straffes hardt når vi gir bort enkle mål. Hadde vi tatt ledelsen, tror jeg kampen hadde vært vår, både den første mot Valhall og denne her. Vi står likevel på og viser innsats og løper kampen ut, og det er bra. Det er mange bra spillere her, sier Nilsson.

Uheldig og heldig

Han var selv heldig som fikk fullføre kampen da han ti minutter før slutt var uheldig og tråkket med strak fot på innsida ankelen til en Skarp-spiller i en duell.

Lucas Nilsson spilte for Moss 2 i fjor i 4. divisjon. Nå håper han å samle poeng med BOIF fremover.

– Jeg var maksimalt uheldig etter en dårlig touch da jeg skulle stoppe ballen. Jeg treffer ankelen, det føltes ikke bra ut, og jeg legger meg helt flat for den duellen. Det var et rent uhell, sier Lucas Nilsson beklagende.

Han endte opp med gult for forseelsen som sendte Skarp-spillende ut av storhallen med ispose rundt ankelen.