Fredrik Nymo Granheim og Mellembygd spilte uavgjort i bortemøtet med Skarp 2 søndag. Her fra møtet med Storsteinnes.

Reiste seg etter midtukesmell – burde vunnet

Mot Valhall midt i uka gikk det meste galt. Da var det viktig for Mellembygd at de viste seg fra en bedre side mot Skarp 2.

Publisert

(5. div.: Skarp 2–Mellembygd 1–1) Etter 1–3 borte mot Valhall sendt onsdag kveld, gjorde det godt med en liten oppreisning i bortekampen mot Skarp 2 søndag ettermiddag.

– Det er litt skuffende å tape fem poeng på disse to kampene, men Valhall-kampen er det bare å glemme, da gikk det meste galt. I dag var det greit med ett poeng, selv om jeg føler at vi var nærmest og kanskje burde vunnet kampen, sier Mellembygds spillende trener, Lasse Rubbås Sandmo.

Mange forfall

Ni-ti forfall grunnet skader og jobb gjorde at Mellembygd ikke mønstret en direkte fyldig tropp i bortemøtet med Skarp 2, men på Skarpmarka fikk laget en god start mot et Skarp-lag som sto uten tap før søndagens oppgjør. Toppskårer Sigurd Alterskjær Eriksen sendte gjestene i ledelsen etter et pent MIL-angrep etter bare sju minutters spill, og dermed har 22-åringen skåret i alle fire serierundene så langt denne sesongen, og står med sju seriemål allerede.

To kjappe

Utligninga kom bare knappe ti minutter senere da hjemmelaget hadde hellet med seg etter litt klabb og babb foran gjestenes mål. Ballen falt i beina på Tom Kristensen Emaus som kunne sette den forbi Simen Edvardsen og i nettmaskene.

De to fulltrefferne skulle vise seg å bli kampens eneste, og dermed ebbet den ut med poengdeling.

– Vi har ballen mest, og kanskje flest og størst sjanser, men på den siste tredjedelen var vi ikke gode nok, sier Rubbås Sandmo.

Greit med poengdeling

Midtbanespiller Fredrik Nymo Granheim mener det var viktig å komme raskt tilbake med poeng etter en svak kamp mot Valhall:

– Vi møter et ballsikkert Skarp-lag, som vi ventet, men alt i alt gjorde det godt å slå fort tilbake med poeng, og uavgjort var kanskje greit nok, sier han.

Angrepsspiller Tobias Ferdinand Rubbås skulle gjerne bidratt til tre poeng med skåring, men han håper det løsner mer etter hver for egen del. Så langt står han med den ene fulltrefferen han fikk mot Stakkevollan i første serierunde.

– Vi blir litt for ubesluttsomme i avgjørende situasjoner. Det må vi rette på, sier unggutten.

Satser på mål

Han satser på at det løsner når Bardufoss OIF er motstander i neste serierunde.

– Jeg har aldri spilt mot BOIF uten å skåre, så jeg håper den statistikken holder seg. På vårt beste skal vi slå dem, sier Tobias Ferdinand Rubbås.

Lasse Rubbås Sandmo er klar på at de ikke skal undervurdere BOIF, tross deres tunge sesongstart.

– Det skal vi ikke gjøre, Vi skal ikke ta noe for gitt når vi møter BOIF, fastslår Mellembygds spillende trener.

BOIF møter for øvrig Hamna 2 borte tirsdag kveld, før BOIF og Mellembygd møtes i Bardufoss Storhall neste tirsdag.

Powered by Labrador CMS