Mellembygds kaptein Adrian Nymo Melseth og Storsteinnes sin midtstopper Espen Føre Hansen i duell.

Tett og jevnt – seks mål og fortjent poengdeling

Storsteinnes og Mellembygd spilte 3–3 i en fartsfylt kamp og bra kamp. Alle bortelagets mål satt inn av fjorårets toppskårer i divisjonen.

Publisert

(5. div.: Storsteinnes–Mellembygd 3–3) Kampen på Element Nor Arena på Moan lørdag ettermiddag inneholdt det aller meste. Sjanser, dueller, heftig innsats og mange mål. Og en kamp som skiftet karakter med to lag som begge var i føringa underveis og trodde på seier.

– Resultatet til slutt er vel greit nok. Vi har mye banespill, men sjansemessig er det ganske jevnt, sier Sigurd Alterskjær Eriksen.

Fjorårets toppskårer i 5. divisjon skåret 23 mål da. Etter to kamper i år står han allerede med fem fulltreffere etter at han skåret alle tre målene til Mellembygd i lørdagens 3–3-kamp.

– I dag har jeg vel bare tre sjanser, pluss den jeg blir klipt ned rett utenfor sekstenmeteren, så jeg skal være fornøyd med å sette de jeg fikk, sier 23-åringen.

Jørgen sto fram

På motsatt side var det veteranen Jørgen Haugland som sto for mest nettsus. Han sendte hjemmelaget i ledelsen da han på bakerste stolpe var våkent frempå og viderebefordret det gode legget fra Kjetil Olsen til 1–0 da kvarteret var spilt. 20 minutter før slutt sendte han igjen hjemmelaget foran da han gjorde 3–2 da han løp seg fri og satte ballen forbi en utrusende Simen Edvardsen i Mellembygd-målet.

– Da følte jeg vi hadde momentet og skulle vinne, men 3–3 er vel greit nok, kampen under ett, selv om det føles litt surt å ikke vinne kampen, sier Haugland.

Den gamle spissen var tilbake i en offensiv rolle lørdag, og med to mål viste han fortsatt at målteften er intakt.

– Det er helt greit å kunne spille flere plasser. Jeg hjelper til der jeg kan hjelpe til på laget, sier 33-åringen.

Rett sted

Det siste STIL-målet skåret Kjetil Olsen da han våkent pirket inn 2–2 etter et hjørnespark like før Hauglands 3–2-skåring.

– Deilig å være på rett sted til rett tid, sier 21-åringen og smiler.

Olsen spilte en god kamp på STILs midtbane, og kunne fort skåret ett til, men fra kort hold traff han ikke skikkelig da han fikk sjansen.

Følte kontroll

Sigurd Alterskjær Eriksen satte alle målene til gjestene. Utligninga til 1–1 etter 35 minutter satte han i lengste hjørnet med sitt gode venstrebein fra skrått hold. Etter pause holdt han en god Espen Føre Hansen unna og kom alene med målvakta. Det ble lett spill for spissen som rundet Joachim Bråthen enkelt og hadde all verdens tid til å «spasere» gjestene i ledelsen. Utligninga til 3–3 skrudde han vakkert i lengste hjørnet med sitt treffsikre venstrebein, kvarteret før slutt.

– På 2–1 følte jeg vi hadde kontroll, men vi vet Storsteinnes er gode på kontringer og dødballer, sier Sigurd Alterskjær Eriksen.

Rett utenfor

Begge lag hadde store sjanser til å sette vinnermålet, men lyktes ikke. Aller nærmest var hjemmelaget da Jørgen Stensland stupte fram, men headinga fra fire meter strøk en halvmeter utenfor stolpen til den utspilte Mellembygd-målvakta.

– Å gi fra oss 2–1 var surt, men 3–3 var kanskje et greit resultat. Storsteinnes er et tøft fysisk lag å møte, og «krigen» må vinnes for å vinne kampen, sier Mellembygd-trener Lasse Rubbås Sandmo.

Neste runde

Mellembygd står med fire poeng etter to spilte kamper, mens Storsteinnes har halvparten så mange. I neste runde har Storsteinnes ny hjemmekamp, mot Finnsnes 2 på søndag, mens Mellembygd skal i aksjon borte mot Valhall neste onsdag.

Powered by Labrador CMS