Daglig leder Jo Are Vik og kretsstyrets leder Ronald Martinsen innbyr de folkevalgte i Balsfjord til et møte med fotballen første tirsdagen i neste måned.

Fotballen klar for å møte politikerne

Troms fotballkrets sin møteserie med kommunestyrepolitikerne rundt om i kretsen er nå kommet til Balsfjord.

Publisert

Den første tirsdagskvelden i neste måned håper kretsstyret og administrasjonen i Troms fotballkrets at de klarer å samle så mange som mulig av Balsfjords folkevalgte til et møte. Der skal klubbene i kommunen få ytre seg om sine utfordringer for idretten i kommunen.

– En fin mulighet for klubbene å fortelle om hva de ser på som sine største utfordringer, sier daglig leder i Troms fotballkrets, Jo Are Vik.

Fotballkretsen har som mål å nå ut til alle lokale folkevalgte, og møteserien startet sist høst. Da var det blant annet møte i Målselv, der politikerne i Bardu, Målselv og Sørreisa var invitert. De folkevalgte i Senja, Salangen og Lavangen har også fått det samme møtetilbudet med kretsen.

Balsfjord blir eneste stedet i vår som får kretsen på visitt, men i løpet av høsten skal kommunen i Nord-Troms og Tromsø-området få samme tilbudet til å få «nærkontakt» med fotballklubbene og kretsens tillitsvalgte og administrasjon.

– Så langt har oppmøtet fra de folkevalgte vært ganske bra på møtene som har vært, sier Jo Are Vik.

Hva som opptar de ulike idrettslagene varierer fra plass til plass, men det kan være alt fra baneforhold og behov for renovering av etablerte kunstgressbaner og til andre forhold som fotballen preges av.

– For klubbene er dette en sjanse vi håper de griper fatt i, mens de politikerne som ikke kjenner så godt til forholdene kan bli bedre kjent med samfunnsansvaret som klubbene tar og høre om de utfordringer og problemstillinger som opptar dem i det daglige, sier Jo Are Vik i Troms fotballkrets.

Møtet i Balsfjord er i kommunestyresalen på Storsteinnes.

Powered by Labrador CMS