Spillerne fra Balsfjord Stars og Pioner etter endt dyst i Stjerneserien for to år siden. Stine Evita Lauten-Tøftum er helt til venstre.

Gleder seg til Bodø – berget av innsamlede midler

Balsfjord Stars fryktet at deltakelse i Landsturneringa ville bli for kostbar for dem. Nå har loddsalg, Spleis og økonomisk støtte fra flere aktører berget Bodø-turen for dem.

Publisert

– Vi er kjempeglade for all støtte vi har mottatt. Den varmer og betyr masse for oss, sier Stine Evita Lauten-Tøftum.

Som ildsjel og trener og spiller for Balsfjord Stars er hun svært glad for at flere har valgt å støtte dem og deres planlagte tur til Landsturneringa, som i høst arrangeres i Bodø. En tur som sto i fare for å gå i vasken på grunn av høye reisekostnader, men som nå er berget etter flere gode initiativ.

En spleis har resultert i 23.000 kroner, mens et loddsalg har gitt 30.000 kroner til laget for tilrettelagt fotball. I tillegg har Fotballens Venner i Troms gitt dem 10.000 kroner, mens fotballkretsen har bidratt med 30.000 kroner. I sum gjør det at turen til det som er sesongens desiderte høydepunkt lar seg gjennomføre for alle spillerne og de av dem som har behov for ledsagere.

– Turen kommer totalt på 150-160.000 kroner, men med all støtten kan vi klare det med overkommelige egenandeler, sier Stine Evita Lauten-Tøftum.

Hun tror ikke turen hadde latt seg gjøre uten alle bidragene, og nå har spillerne noe å se fram mot og trene til hver uke.

– Det blir mange som blir ekstra ivrige i treningene fremover, tror Lauten-Tøftum.

Laget hennes trener ukentlig på Storsteinnes. De debuterte for sesongen under den lokale Stjerneserien som hadde første spilledagen i Finnfjordbotn nylig. Utover sommeren venter flere lokale spillehelger, den første allerede i Narvik i slutten av mai. På Storsteinnes skal de spille kamper i slutten av august. I Stjerneserien spilles det 3-er og 5-erfotball.

– Vi håper Harstad Tigers kommer til vår kampdag, for det er en kjempeflott gjeng som er med der også, sier Stine Evita Lauten-Tøftum.

I tillegg er det Pioner og Tromsø IL som er med på Stjerneserien i Troms.

Powered by Labrador CMS