Torfinn Eriksen tar over som divisjonssjef i Telenor.

Torfinn blir divisjonssjef i Telenor

Torfinn Eriksen går inn i stillingen som leder for divisjonen Forretningsmarked i Telenor Norge.

Eriksen er opprinnelig fra Setermoen i Bardu. 

– Offentlige virksomheter og bedrifter står ved et veiskille i digitaliseringen der vi ikke kan kompromisse på kvalitet, sier han i en pressemelding.

I pressemeldinga kommer det fram at Telenor skal være den som tilbyr sikkerheten, dekningen og kvaliteten som trengs for å føre offentlige og private virksomheter trygt videre på sin digitaliseringsreise. 

– Jeg kan neppe tenke meg noe mer givende enn å få være med å utvikle dette videre blant alle de dyktige medarbeiderne i Forretningsmarkedet, forteller den påtroppende divisjonssjefen.

Torfinn Eriksen har hatt en rekke ulike lederstillinger i Telenor, og kommer fra stillingen som leder for salg og hardware i Privatmarked.

– Gjennom store snuoperasjoner har Torfinn lykkes med å skape lønnsom vekst. Han er en resultatorientert endringsleder med god forståelse for verdiskapning og kundeverdi, har analytisk teft og er en god storyteller. Jeg er sikker på at han er rette til å utvikle forretningsmarkedet fremover, meddeler administrerende direktør i Telenor Norge, Birgitte Engebretsen.

Eriksen tar over stillingen etter Åsa Lunde.

Powered by Labrador CMS