Emine Meyer og Mina Heimdal Rambø er blant vinnerne av Ungdommens Motivasjonspris 2024.

Vant Ungdommens Motivasjonspris

Yafet Takele, Mina Heimdal Rambø og Emine Meyer fra Bardu tildeles Ungdommens Motivasjonspris for 2024.

Publisert Sist oppdatert

Ungdomsrådet beskriver mottakere av prisen som utøvere som påtar seg leder/trener/instruktøroppgaver innenfor det utvidede kulturbegrepet.

Ungdommens motivasjonspris skal utdeles av ungdomsrådet i Barduhallen under årets 17. mai arrangement. Ungdommens motivasjonspris består av to gavesjekker på kr 5.000 kroner og innrammet diplom.

– Mina og Emine er aktive ungdommer innenfor kultur og idrett i Bardu kommune. De har startet «Dans Ala» på eget initiativ, hvor de er trenere og har opplæring av dans for flere aldersgrupper på Ala grendehus. De driver også med dans på fritiden og har nylig gått videre med dans til UKM-landsfinale, skriver Bardu kommune på sine hjemmesider. 

Siden de første årene på barneskolen har de spilt fiolin på kulturskolen og ble etter hvert med i Bardu strykeorkester som de har deltatt på mange konserter sammen med.

Begge har vært med i UL Freidig barne- og ungdomsteater siden oppstart. Der har de vært mentorer for de små, laget koreografi for dansenummer og selv deltatt som skuespillere. 

Yafet Takele

– Emine spiller håndball, mens Mina spilte frem til i fjor. Begge er også en del av Bardu ungdomsråd og har jobbet hyppig med å få på plass en møteplass for ungdom i sentrum. Derfor er Mina og Emine verdige kandidater til Ungdommens motivasjonspris, heter det på kommunens hjemmesider. 

På kommunens hjemmesider kommer det fram at Yafet er en aktiv gutt som deltar i flere idrettsgrener, spesielt legger han sin sjel i fotball og håndball. Han er et stort forbilde for andre barn og ungdommer. Han er inkluderende, motiverende og ikke minst en tålmodig og atletisk gutt.

– Han fortjener ungdomsprisen for å dyrke de sunne interessene sine og at han deler sin motivasjon, gode humør og interesse til alle ungdommer rundt seg.

Powered by Labrador CMS