Anita Raste (t.v.), Inger Lindrupsen, Miriam Mathisen, Leif Erik Einan, Kim Harry Hansen og Gunn-Edel Landbakk har all grunn til å smile etter at Extra Nordkjosbotn ble kåret til årets butikk i 2023

Best av nærmere 60 butikker: – Viser at hardt arbeid lønner seg

I konkurranse med samtlige butikker tilknyttet Coop i Nord-Norge ble Extra Nordkjosbotn kåret til årets butikk i 2023. En ydmyk og stolt butikksjef legger ikke skjul på at dette var veldig artig.

Publisert

– Dette hadde jeg aldri trodd. Når vi vet at alt blir målt under slike kåringer, tyder det samtidig på at vi gjør noe rett, sier Leif Erik Einan.

Høy standard

Han ramser opp kriterier som drift, resultat, svinn, sykefravær og tilbakemeldinger fra kunder som eksempler.

– Hvordan vi presenterer butikken, eller standarden på butikken er andre kriterier. At vi blir beste butikk i hele nord er veldig artig, og et tegn på at vi gjør noe riktig. Det kan jeg takke et godt team av ansatte for, og fornøyde kunder. Vi gjør alt for at kundene skal være fornøyde, sier Einan.

Som synlig bevis på at Extra Nordkjosbotn ble årets butikk i nord fikk butikken overrakt marsipankake fra Coop Norge.

100 millioner

I aller høyeste grad har butikksjefen også god grunn til å være fornøyd med omsetningen etter utbyggingen av butikken.

– Sist år hadde vi en nettoomsetning på 87 millioner kroner, en økning på 28 prosent fra året før. Det er vi selvsagt veldig fornøyde med. Samtidig ligger vi veldig bra an så langt i år, med ei veldig fin økning. Målet om å nå 100 million kroner innen 2025 er i så måte innenfor, sier Einan.

Han er samtidig klar på at man ikke må slakke på strikken, selv om butikken ble kåret til den aller beste i Coop i 2023.

– Vi skal fortsette med å stå på for å gjøre våre kunder fornøyd. Denne prisen viser at hardt arbeid lønner seg, avslutter Leif Erik Einan.

Powered by Labrador CMS