Sigurd Alterskjær Eriksen skåret Mellembygds mål fra straffemerket, men det ble likevel en tung aften for MIL-gutta.

Bortesmell – tapte for Valhall

Mellembygd gikk på en smell da laget måtte se Valhall stikke av med alle tre poengene.

Publisert

(5. div.: Valhall–Mellembygd 3–1) Så sent som i slutten av februar vant Mellembygd 5–1 over Valhall da lagene møttes i vinterserien i Bardufoss Storhall. Onsdag kveld var det et helt annet Valhall-lag som møtte til kamp, og med to tidlige mål fra vertene på TUIL Arena, det første allerede etter to minutter, maktet aldri Rundhaug-laget å slå tilbake.

Det ble med den ene reduseringa som Sigurd Alterskjær Eriksen satte inn etter 35 minutters spill fra straffemerket.

Valhall satte inn sitt tredje og kampens siste da de knappe kvarteret før slutt igjen fikk nettsus. Dermed har Valhall, som egentlig skulle rykke ned etter fjorårets svake sesong, fått en sterk start på sesongen med seks poeng etter tre kamper. Begge seirene har kommet mot Målselv-lagene, BOIF (1–0) og nå Mellembygd. Tapet kom med 0–1 mot Skarp 2.

For Mellembygd var dette første nederlaget for sesongen, etter seier mot Stakkevollan og poengdeling mot Storsteinnes i de to første. Nå venter allerede søndag en ny tøff bortekamp når Skarp 2 er motstander på Skarpmarka. Et balltrillende Skarp-lag som har sju poeng etter tre kamper.

Mellembygd spiller for øvrig fem bortekamper til før de kan spille sin første hjemmekamp for sesongen. Det skjer først 17. juni på Målselv Arena på Olsborg. Da er Senja 2 motstander.