Kent-Are Antonsen jubler foran supporteklubben Forza etter sin 3–0-skåring mot Odd søndag kveld på Romssa Arena.

Kent-Are skåret da TIL endelig vant

Kent-Are Antonsen kom på skåringslista da Tromsø IL endelig vant i Eliteserien.

Publisert Sist oppdatert

(Eliteserien: Tromsø IL–Odd 4–0) 29-åringen fra Storsteinnes skåret TILs tredje mål da de i sjette forsøk i årets Eliteserie endelig slo til med poeng. Mot Odd vant «Gutan» hele 4–0 på Romssa Arena, etter at det sto målløst til halvtid.

Først skåret Ruben Yttergård Jenssen for TIL, før spiss Vegard Erlien doblet ledelsen. Kent-Are Antonsen banket inn TILs tredje med sitt venstrebein, tjue minutter før slutt, før unge Runar Norheim satte inn 4–0, via foten til Odd-målvakt André Hansen. Like etter det målet gikk Antonsen av banen for fortjent hvile – i et trippelbytte for vertene. Skåringa til Antonsen var hans første for sesongen i serien.

Dermed stoppet TIL den vonde tapstrenden som de sto med før søndagens kamp, der de hadde fem strake tap på like mange kamper så langt denne sesongen.

– Det var godt å slå tilbake slik, det var etterlengtet, sa Kent-Are Antonsen til Nordlys sin direktesending etter kampen.

– Dette var en kamp vi måtte vise hva vi ønsker å være, og jeg synes vi gjorde det bra, sa balsfjordingen fornøyd.

Tross seieren mot Odd; TIL er fortsatt sist på tabellen, men med sine tre første poeng er de bare poenget bak HamKam, med to kamper mindre spilt. Opp til kvalikplass skiller det fire poeng for TIL etter sesongens første seks kamper. Nå venter Bodø/Glimt på Aspmyra kvelden før nasjonaldagen.

–  Vi skal ned å plage dem, sa Antonsen med et glimt i øyet til Nordlys sin sending etter kampen.

Powered by Labrador CMS