Ole Kristian Engeseth Aarseth har spilt sin siste kamp for Øverbygd.

Mister storscorer – får spillere med 3. divisjonserfaring

Øverbygd IL har fått flere spillere klare foran sesongen, men storscorer har forlatt klubben. 

Publisert

Ole Kristian Engeseth Aarseth spilte i alt 25 kamper for Øverbygd fordelt på tre sesonger. Det endte med 23 scoringer. Storscoreren har flyttet fra Øverbygd og blir ikke med laget videre. Ifølge Norges Fotballforbunds overgangssider, har han signert for Norborg fra Sunnmøre, en klubb han også tidligere har spilt for, blant annet på nivå 4. 

Øverbygd IL har vært en gjenganger på overgangslistene den siste måneden. Flere spillere fra Forsvaret har forlatt klubben, men det har også kommet en rekke nye spillere inn. 

Blant annet har det kommet inn til spillere med erfaring fra 3. divisjon. Begge har akslet den grønne Mandalskameratene-drakten på nivå 4 (3. divisjon). 

Daniel Eikeland Osestad står med 17 obligatoriske A-kamper (serie og cup) for Sørlands-klubben de to siste sesongene. Det har resultert i to scoringer, begge i oppgjøret mot Donn forrige sesong. 

van Tha Peng Cinzah slår følge med Osestad til Øverbygd. Han har de to siste sesongene fått åtte A-kamper for Mandalskameratene. 

Mats Rosseland fra Otra er den tredje sørlendingen som har skrevet under for Øverbygd i løpet av de siste par ukene. Siden 24. april har sju spillere blitt klare for Øverbygd-herrene. 

Powered by Labrador CMS