Ole-Anders Hagen (t.v.) fra Målselv skytterlag vant Hattestevnet i Storfjord, og gratuleres her med skytinga av Jostein Rubbås-Risvik fra Øvre Målselv skytterlag som vant klasse 3-5 i Skibotntreffen lørdag.

Hagen og Rubbås-Risvik best i ett hver

Ole-Anders Hagen og Jostein Rubbås-Risvik vant hvert sitt stevne i Storfjord. Hagen med 346 som helgas beste resultat.

Publisert

– Det var en god start. Ett skudd var ikke bra, resten av gjennomføringa var veldig god, sier Ole-Anders Hagen.

Målselv-skytteren måtte nøye seg med 241 poeng og en tredjeplass i klasse 3–5 under Skibotntreffen lørdag, der de ikke ble skutt omgangsskyting, men på Hattestevnet til Storfjord skytterlag dro han et par timer senere til med 246 poeng på klassen, og deretter 100 poeng på omgangen. Med 346 poeng vant han stevnet, to poeng foran Atalie Pedersen fra Vaagakallen skytterlag.

– I Skibotn hadde jeg litt høydespredning og var litt skjev på vinden. Her var det bedre. Selv om gjennomføringa var ganske lik, var treffpunktet bedre, sier Ole-Anders Hagen.

Målselv-skytteren synes det er godt å kjenne at grunnlagets fra vinterens trening med kaliber 22 innendørs sitter. Det er der treningsjobben virkelig er gjort. Nå gjenstår det bare å holde flyten oppe med kaliber 6,5 utendørs.

– Å skyte så bra gir selvtillit så lenge en klarer å beholde formen. Problemet mitt har vært at jeg har skutt meg til uvaner utover sesongen med grovkaliber. Egentlig er det bare å trene riktig og holde meg unna uvaner utendørs, sier Ole-Anders Hagen, og smiler fornøyd etter skytinga i stevnet på Brenna skytesenter.

Der er det bare halvannen måned til årets NNM i skyting skal avvikles.

Jostein best

På Skibotntreffen litt lenger nord var det Jostein Rubbås-Risvik fra Øvre Målselv skytterlag som var best i klasse 3–5. Den ferske NNM-vinneren i vinterfelt viste at han også kan skyte bra på banen da han prikket inn 244 poeng på de 25 skuddene der. Også i Skibotn var den tidligere Bjerkviks-skytteren Atalie Pedersen nest best, her med 242 poeng.

Powered by Labrador CMS