Kvamme best etter feilfri finale i første stevnet

Tony Rubbås Jacobsen var best etter innledende runde, men Sveinung Kvamme vant Åpningsstevnet på bane etter en feilfri finale.

Publisert

Knapt 70 skyttere stilte på standplass på Råvatn til årets førstebanestevne utendørs. I klasse 3–5 prikket Tony Rubbås Jacobsen fra Målselv skytterlag inn pene 244 poeng, men med tre tapere på de siste ti finaleskuddene stoppet han på 341 poeng. Det straffet lagkompis Sveinung Kvamme med en feilfri finale, etter 241 poeng på 25-skudden. Klasse 4-skytter Kvamme var bare nest best i klassen, der Anna Kristine Svendli fra Storsteinnes var best med sine 243 poeng. Hun måtte nøye seg med 97 poeng i finalen, som Rubbås Jacobsen, og stoppet på 340 poeng.

I klasse 2 var Åse Irene Nordås fra Bardu mest treffsikker med 342 poeng, mens Kjell Nyrud fra Øvre Målselv vant V55.

I veteranklassene ble det servert pene poengsummer av flere. Oddmund Eggum fra Trondenes var best i V65 med kun ett eneste poeng borte etter 35 skudd. Fire skyttere endte to poeng bak på 347. I V73 var Svein Erik Rognli fra Øvre Målselv best med 348 poeng, etter 100 poeng i finalen. Før den var Viggo Hanssen fra Bjørnen og Vestre Målselv best med 249 poeng på klassen.

Ingebjørg Otelie Kværndal fra Bjørnens og Vestre Målselv, Eline Elvebø fra Målselv og Seberg Hillestad fra Falken skytterlag vant klassene junior, eldre rekrutt og rekrutt.

Til helga venter to stevner i Storfjord kommune. Skibotntreffen og Hattestevnet er konkurransene der, i regi av hvert av de to skytterlagene i kommunen. Begge de stevnene har en god del flere påmeldte skyttere enn kveldsstevnet i Øvre Målselv tirsdag kveld. Vel 100 er påmeldt et par dager før fristen er ute på hvert av de to stevnene.

Powered by Labrador CMS