Det var Hawaii-inspirert over opptredenen til denne gjengen på Våroppvisninga.

Små og store turnet våren inn

Våroppvisninga til turngruppa i Storsteinnes idrettslag viste fram mangfoldet i gruppa.

Publisert Sist oppdatert

– Sammen med juleoppvisninga er dette høydepunktet for mange av de yngste. Dette er stas, sier leder av turngruppa i STIL, Janita Elvebo Karlsen.

Våroppvisninga var stas for alle aktørerne.

Hun kunne søndag se rundt 100 aktører fra egen gruppe markere at våren er ankommet Balsfjord, gjennom Våroppvisninga som de kjørte. Denne gang var det ulike Disney-tema som preget de åtte-ni ulike gruppene som hadde sine oppvisninger. Fra de aller yngste i barnehagealder og til junior og senior.

– Det er mange som har gledet seg veldig til å vise fram det de har øvd på. For de yngste begynner det nå å nærme seg sommerferie. Det er opp til trenerne å bestemme hvor lenge hver enkelt gruppe holder på, men for de eldre er det fortsatt mange ting som gjenstår, sier Janita Elvebo Karlsen.

Frittstående-gjengen til STIL turn skal konkurrerer i Bodø til sommeren under Gym for Life.

Det er Barnekretsturnstevnet i Sørreisa i juni, mens junior og senior skal representere klubben under Gym for Life og Eurogym i Bodø. Det er første gang Storsteinnes IL turn skal være med der.

– Når det er så nært som Bodø må vi stille opp der, sier Elvebo Karlsen.

I Bodø skal frittstående-gjengen konkurrere i Gym for Life, mens ett parti skal være med på Eurogym.

Det var mange spenstige hopp fra de eldre turnerne.

– Det blir første gang vi skal være med på noe så stort, og vi er rundt 30 gymnaster som skal representere Balsfjord der, sier STIL turn-leder Janita Elvebo Karlsen.

Med tumblingen i lufta gjorde disse to gymnastene sine krumspring.
Powered by Labrador CMS