Det har vært stor interesse rundt bygget som huset den gamle Prix-butikken på Olsborg. Nå er eiendommen solgt.

– Det er flott at det nå kommer inn nye eiere i bygget

Torsdag kunne Nye Troms meddele at det gamle Prix-bygget på Olsborg i Målselv er solgt. Salget ble gjennomført på tampen av april, og Gustav Karlsson i SNE Eiendomsmegling er fornøyd det nå er i boks.

– Det er bra både for selger og kjøper. Det er flott at det nå kommer inn nye eiere i bygget, som ønsker å drive med noe. Det blir ikke stående tomt, og det er bra for lokalsamfunnet. Jeg tenker det er positivt at ting blir tatt vare på, forteller han.

Karlsson vil ikke kommentere hva eiendommen ble solgt for, men synes det er hyggelig at det igjen blir aktivitet i bygget.

Bruksarealet for den gamle Prix-butikken er på 989 kvadratmeter, mens tomtearealet er på 1.723 kvadrat.

Bygget har stått tomt i litt over et år. Butikken ble lagt ned da Coop besluttet å bygge ny Extra-butikk like ved E6. Der var det åpning i mars i fjor. I februar kunne butikksjef Tone Olsen fortelle at den nye butikken har gjort det bra. 

– Omsetningen på Extra har nesten doblet seg i forhold til det det var på Prix. Butikken ligger bare 2-300 meter lengre sør, men dette viser at plasseringa har en stor betydning. Jeg tror kanskje det har hatt en større betydning enn de i Coop hadde sett for seg. Vi knuste jo budsjettene på første oppstartsår. Det er flott, sa hun den gang. 

Powered by Labrador CMS